Műanyag nyílászárók

Új termékek: Az elmúlt időszakban cégünk vezetése nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy elemezze a piaci trendeket és azokhoz jól illeszkedő módon próbálja kiszolgálni partnereit. Így a korábban megismert profilunkat még kettő új rendszerrel bővítettük.

SoftLine termékünk: Decco70

70mm-es beépítési mélységű 6 kamrás profil, amelynél a tok és a szárny szerkezet egységesen 70mm-es illetve 6 kamrás. A profil falvastagsága 2,8mm, a merevítő vas tekintve a tokba 1,5mm-es U- profil került míg a szárnyba egyedül álló módon 1,8mm-es szintén U- profil kerül beépítésre. A vasalat szerkezet a jól bevált és megszokott ROTO NT. A terméket standardként két rétegű 4mm(lowe)-16mm-4mm Ug=1,0 üveggel kínáljuk de természetesen kérhető hozzá 3 rétegű Ug=0,7 üveg illetve egyéb biztonsági üveg is. Maximális üvegezhetőség 36mm. Termékeinkben használt üvegek minden tekintetben megfelelnek a hazai szabályoknak sőt, ezen felül a legmagasabb műszaki tartalmat képviselnek a piacon. Beszállítóink az ország legnagyobb üveggyártói, akik rendelkeznek ÉMI, CE és ISO minősítéssel.

Standard termékünk: Roplasto 7001

A termék 7 légkamrás 80 mm beépítési mélységű dupla széltömítéses rendszer. Főbb jellemzői a kiváló UV állóság, hőhídmentes ütésálló pvc profil. A profil falvastagsága 3 mm.

Minden tok és minden szárny rendszer-azonos horganyzott acélmerevítéssel van ellátva 1,8mm U profillal. Nagyobb szerkezeteknél és a bejárati ajtóknál a stabilitást a tokban elhelyezett zártszelvény merevítés biztosítja, amely egyedülálló a hazai piacon. A nyílászárók ROTO NT biztonsági, rejtett vasalattal vannak ellátva, amely a gyártó legkorszerűbb terméke és világviszonylatban is piacvezető vasalat. Azon felül, hogy a termék biztosítja a nyílászárók nyitását és zárását, 2 fokozatú rész-szellőztetővel van ellátva, amely használata mellett elkerülhető, hogy a belső helyiségekben felgyülemlő pára penészedést okozzon. A szerkezetekbe beépítésre kerül a hibás-működésgátló, amelynek használatával elejét tudjuk venni a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges komoly baleseteknek és a nyílászárók meghibásodásának.

Üvegezésben 4-16-4-es szabványos kétrétegű üvegezést használunk, amely lágyfém bevonattal és gáztöltéssel van ellátva, ez által a hőszigetelő képessége =Ug1,0. Ezen felül a modern korral, haladva ügyfeleink akár háromrétegű üvegezést is kérhetnek, amely már a passzív házak elvárásainak is megfelel. A vizuális élmény és a praktikum érdekében széles választékban kínálunk katedrál, metszett és színezett üvegeket. Termékeinkben használt üvegek minden tekintetben megfelelnek a hazai szabályoknak sőt, ezen felül a legmagasabb műszaki tartalmat képviselnek a piacon. Beszállítóink az ország legnagyobb üveggyártói, akik rendelkeznek ÉMI, CE és ISO minősítéssel.

PRÉMIUM termékünk: Decco90

Ezen termékünk lesz az, mely partnereink kezébe hatalmas fegyvert ad a prémium kategóriás piacon. A termék középtömítéses 90mm-es tokkal illetve egyedül álló módon 101mm-es design szárnyal van szerelve. Tok és a szárny egyaránt 8 kamrás. A tok és a szárnyrendszer-azonos horganyzott acélmerevítéssel van ellátva 1,8mm U profillal. Nagyobb szerkezeteknél és a bejárati ajtóknál a stabilitást a tokban elhelyezett zártszelvény merevítés biztosítja, amely egyedülálló a hazai piacon. A profil falvastagsága 2,8mm. A nyílászárók ROTO NT biztonsági, rejtett vasalattal vannak ellátva, amely a gyártó legkorszerűbb terméke és világviszonylatban is piacvezető vasalat.

Azon felül, hogy a termék biztosítja a nyílászárók nyitását és zárását, 2 fokozatú rész-szellőztetővel van ellátva, amely használata mellett elkerülhető, hogy a belső helyiségekben felgyülemlő pára penészedést okozzon. A szerkezetekbe beépítésre kerül a hibás-működésgátló, amelynek használatával elejét tudjuk venni a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges komoly baleseteknek és a nyílászárók meghibásodásának.

Üvegezésben 4-16-4-es szabványos kétrétegű üvegezést használunk, amely lágyfém bevonattal és gáztöltéssel van ellátva, ez által a hőszigetelő képessége =Ug1,0. Ezen profilnál javasoljuk a legjobban a három rétegű üvegezést. A rendszer 44mm-ig üvegezhető. A profil hőáteresztő tényezője 0,7W/m2k amely a passzív ház technológiának is megfelelő. Még egy fő erénye van a prémium profilnak az ÁRA!b
A Prémium profilt bevezető áron kínáljuk ami lista áron 40% kedvezményt jelent!

Légzárás

A tökéletes szélzárást a tokban és a szárnyban elhelyezett 1-1 külön álló gumi biztosítja. Prémium profilnál 3 gumi tömítéssel. Az üvegszorító gumik az üvegszorító lécbe és a profilba rejtettek így indokolatlanul nem takarnak az üvegfelületből. A szélzáró gumírozás cserélhető,de más rendszerekkel ellentétben már a hegesztés előtt a profilba kerül, így a gumírozás nem tud elválni a profiltól mint, ahogy ez más profiloknál komoly problémát okoz.

Garancia:

Termékeinkre 8 év szerkezeti garanciát vállalunk, ezen felül az alapanyag színtartósságára 12 év garanciát vállalunk. A nyílászárók garanciális meghibásodásából adódó valamennyi járulékos költséget cégünk fedez.

Kilincsek

A termékekhez az alábbi Hoppe típusú kilincsekből lehet választani alap áron.

Képeinkkel szeretnénk a választását megkönnyíteni amennyiben nem lát terveinek megfelelőt kérem keressen fel telefonon (+36 70 260 8204) vagy személyesen biztosan találunk megoldást egyedi igényeire.

Galéria